Известие

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е ICS да има 2 кода?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Възможно ли е ICS да има 2 кода?

Привет, нов съм Алфист!
    Възможно ли е ICS да има 2 кода?Казаха ми, че за това радио ще са необходими 2 кода .. код SIEMENS, да се вписва на първо място, следван от кода на BECKER.
    Код на SIEMENS бил достъпен само от главния дилър на Алфа-Radio Decoding Service.
    Ако има компетентни по този въпрос помагайте, Благодаря предварително!

Общо кодовете са три 1. ICS; 2.Имобилайзар и 3. Навигация.
    Всеки код е на картонче и следва като я купуваш продавача да ти ги даде. Ако ги нямаш, имаше тема във форума за хора които кракват и са от София. Разрови темите и прочети. Така технически погледнато на ИЦСто вкарваш 2 кода - единия е за да работи машинарията - радио;климатик - а втория е за навигацията. Ако нямаш такава не ти трябва код.

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Добре дошъл и честито много безаварийни. Но все пак дай някакви данни от къде си и кой модел е автомобила. Успех
    sigpic
    Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
    АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Благодаря за бързия отговор и за пожеланията!
      От Пловдив съм,автомобила ми е АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD-2000.Когато а купувах не знаех, че трябва да имам картончета, като свърши акумулатора и всичко спря.Обадих се на момчетата от които я купих, но те не знаят кодовете.И от тук нататък на къде?

Comment

А в Пловдив има ли хора които могат да ми помогнат?

Comment

Първоначално публикувано от eviko Покажи съобщение
          А в Пловдив има ли хора които могат да ми помогнат?
          Предполагам че има. Провери темата за преброяване на собственици на 166. В нея избери колега от Пловдив и му се обади. Ако е оставил телефон, ако не пиши му на лична и смятам, че ще ти отговори.

По темата, мисля че като няма кодове само с разкодиране става.

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Да добавя ето колегата Lordliness е от пловдив. Обърни се към него.
          sigpic
          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщение
            Предполагам че има. Провери темата за преброяване на собственици на 166. В нея избери колега от Пловдив и му се обади. Ако е оставил телефон, ако не пиши му на лична и смятам, че ще ти отговори.

По темата, мисля че като няма кодове само с разкодиране става.

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Да добавя ето колегата Lordliness е от пловдив. Обърни се към него.
            Благодаря!

Comment

Working...
            X